Цей знаменитий французький салат настільки популярний у наш час, що варіантів його виконання не перерахувати. Друга назва нісуазу — салат з анчоусів, адже в первинному, класичному варіанті в його основі були саме анчоуси, свіжі овочі, яйця та оливкова олія. Зараз салат готують по-різному, але первинні інгредієнти є обов’язковими. Які варіанти нісуазу ми можемо зустріти у наші дні? (більше…)
Гарбузовий крем-суп рецепт
Готування гарбузового крем-супу — це чудовий спосіб насолодитися осінніми смаками та зберегти тепло у холодну пору року. (більше…)
Скумбрія в духовці. Новий смак знайомої риби + рецепт
Скумбрія належить до сімейства скумбрієвих загону окунеподібних. Вона легко засвоюється організмом, а в ста грамах цієї смачної та корисної риби міститься половина денної норми білка. Крім цього, вона багата на вітаміни і мікроелементи. Які вітаміни та мікроелементи містяться в скумбрії та як приготувати її, щоб збереглася вся користь? (більше…)
В’ялені томати: рецепт в домашніх умовах
Осінь – пора овочів. Роблячи заготівлі на зиму, крім традиційних, не забудьте про досить простий, але оригінальний рецепт з ароматних помідорів-вершків — в’ялених томатів. Приготуйте їх у духовці і Ви отримаєте чудовий додаток до страв середземноморської кухні або просто відмінну закуску. Крім того, у в’ялених томатах повністю збережені всі корисні властивості та аромат свіжих помідорів. Скільки часу потрібно на підготовку та в’ялення та як правильно зберігати в’ялені томати?