Чим гарний тартар із тунця? Він готується за лічені хвилини і не вимагає спеціальної попередньої підготовки інгредієнтів. Але в той же час Ви отримуєте оригінальну, корисну та смачну закуску, яка прикрасить будь-який святковий стіл або звану вечерю. Як приготувати тартар?
Інгредієнти тартару:
- 200 г свіжого філе тунця
- 1 авокадо
- 1-2 головки цибулі шалот
- соєвий соус
- бальзамічний оцет
- лимонний сік
- зелена цибуля
- чорний перець
Спосіб приготування тартару з тунця:
- Філе тунця нарізаємо дрібним кубиком.
- Цибулю-шалот нарізаємо дрібним кубиком і змішуємо з тунцем.
- Додаємо в отриману суміш трохи соєвого соусу.
- Додаємо свіжомелений перець і кілька пір’я дрібно нарізаної зеленої цибулі.
- Все перемішуємо до одержання однорідної маси.
- Охолоджуємо в холодильнику близько півгодини.
- Тартар викладаємо у порційну круглу або квадратну форму.
- Збризкуємо бальзамічним оцтом.
- Нарізаємо часточками авокадо, збризкуємо лимонним соком і викладаємо зверху на тартар.